Linkoppføring? | Profileringsmuligheter |  Søk | Kontakt | Om_portalen | Din Startside Forsiden
meny
Annonser:
eiendom
eiendomsannonser:
salg og leie
link-katalog: salg
link-katalog: leie
annet innhold
reisestart
nyttige lenker
verktøy
eiendomsforum
artikler

reise-lenker

reise-verktøy


Søk på UE og Nett
utenlandseiendom.no

Web

Nice Akkurat Nå

 

Frankrike-guide:

Nyheter/Aktuelt

riviera-magazine.com

riviera-reporter.com

Adapt in France

Næringsliv

businessriviera.com

Offentlig info:

France Telecom

Elektrisitet og gass

 

 

 

annonse:

eiendom og bolig  i frankrike

Frankrike

 

På denne siden finnes informasjon relevant til eiendomskjøp i Frankrike, samt lenker til formidlere av bolig og feriehus til salgs. Enten du er ute etter din egen vingård eller en leilighet i Cannes, så finner du eiendomsformidleren her.

Lenker til formidlere av eiendom til salgs i Frankrike

Her finnes en oversikt over nettsteder og meglere som tilbyr bolig i Frankrike. Eiendomsformidlerne er inndelt etter område.Utvalget av eiendommer i Frankrike er enormt og omfatter alt fra Ski-leiligheter i Alpene, via gårder og renoverte låver, vingårder, byleiligheter, strandhus og leiligheter på rivieraen, til enestående slott. Det florerer av spennende renoveringsobjekter og flere hundre år gamle bygninger. Det finnes mange meglere i Norge som formidler eiendom og feriehus i Frankrike, men det finnes mye mer på markedet enn det norske formidlere har å tilby. Begynn søket fra denne katalogen.

 

Syd-Frankrike/Den Franske Riviera  


Generelt

A Home in France

Agence Immobiliere Herman De Graaf

Alpine Apartments Agency

Beyond Biarritz

Canigou Country

Conseil Patrimoine

Feriehuset.no
Vi hjelper deg med å finne den riktige eiendommen i Frankrike, Italia eller Spania.

Franskbolig (Norsk)
1000-vis av boliger i Frankrike. Profesjonell bistand innen leting og kjøp av eiendom i Frankrike. Erfarne franskmenn hjelper deg med søk blant titusenvis av boliger og bistår deg gjennom hele kjøpsprosessen. Vi gjør kjøpet ditt enkelt og trygt, og svarer på alt det du lurer på rundt kjøp av bolig i Frankrike. Tjenesten er kostnadsfri.

french-property.com
"Welcome to Internet French Property where you will find more than 3000 real-estate properties for sale in France from over 40 estate agents / Immobiliers and over 150 private sellers."

green-acre.com

holidaysbuynet.com/no
Holidaysbuynet leier ut og selger ferieboliger i Frankrike og Italia og vi er spesialister i områdene Provence / Côte d’Azur og Toscana Vi selger og leier ut individuelle, private villaer med svømmebasseng, feriehus, golfboliger, byleiligheter, hus på landet og leiligheter i de mest attraktive områder i Frankrike og Italia.

JB French Houses

Norsk Megling AS (Norsk)
Stort utvalg av alle typer boliger i Frankrike, Italia, Spania, Kreta og Kypros. Se referanseliste.

paris-fineresidences.com
"Welcome to the finest Paris residences!"

www.real-estate-in-france.com

www.skandia-france.com

Normandy Real Estate
Site fra eiendomsmegler med erfaring spesialisert på eiendom til salgs i Normandie.Du kan søke gjennom hundrevis av eiendommer. Priser i Francs og Euro

 

Syd-Frankrike/Den Franske Riviera

AAA Riviera (Norsk)
Norsk/fransk-eiet og -drevet eiendomsmegler firma som formidler boliger i Syd-Frankrike, Côte d'Azur og Provence.

BIENVENÜE Immobilier (Norsk)
Vi er et fransk/norsk eiendomsmeglerfirma med base i nærheten av Nice og Cannes som tilbyr et vidt spekter av attraktive, eksklusive bolig- og investeringseiendommer. Alt fra spesielle renoveringsobjekter og vingårder til nye boliger og tomter.

Carl A. Florman Skandia Mäklarna (Svensk)
"Din megler på den Franske Riviera"

Conseil Patrimoine
"Overlooking Monaco"

frenchvillaonline.com
Her kan du leie eller kjøpe din drømmebolig på den franske riviera. Gode tilbud hele året på leiligheter og villaer i alle prisklasser.

holidaysbuynet.com/no
Holidaysbuynet leier ut og selger ferieboliger i Frankrike og Italia og vi er spesialister i områdene Provence / Côte d’Azur og Toscana Vi selger og leier ut individuelle, private villaer med svømmebasseng, feriehus, golfboliger, byleiligheter, hus på landet og leiligheter i de mest attraktive områder i Frankrike og Italia.

MGM Immobilier
Stort utvalg av nye kvalitetseiendommer i de Franske Alper og Côte D'azur

Port Leucate Immobilier

Rivierahome.com
Profesjonell tjeneste som tilbyr søk, hjelp og assistanse med etablering av et hjem i Frankrike.

South of France Properties
Coastal and Country Properties in ROUSSILLON, South of France

www.rivieratoday.com

Bolig til leie i utlandet

Vil du ha din bedrift oppfrt i katalogen?Har du flere feriehus til utleie og egen nettside? Profiler deg på utenlandseiendom.no.
International property for rent
Your company in this catalogue? Do you have several properties for rent and your own website? Make yourself visible for your target group at utenlandseiendom.no

 

 

 
 


 
Web design:H-KONSEPT
 

Real estate France
Eiendom Frankrike
Bolig Frankrike
Leilighet
Frankrike
Feriehus Frankrike
Feriebolig Frankrike
Fastigheter Frankrike
Property France

© H-KONSEPT. Alt materiale på disse sidene er beskyttet gjennom åndsverkloven og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke fra H-KONSEPT. Innholdet på disse sidene er utarbeidet med forsiktighet, men innholdet er kun ment som veiledning for lesere. Eieren av denne portalen legger kun materialet til rette for leserne og er ikke ansvarlig for noe tap som følge av informasjon hentet på disse sidene. Utgiver gjør sitt ytterste for at materialet skal gi god og sannferdig informasjon, det må likevel presiseres at kjøp av eiendom i utlandet kan være forbundet med stor risiko og store kostndader, og lesere bør derfor få profesjonelle råd og assistanse før noen dokumenter undertegnes.

free stats