OM PORTALEN | FINN EIENDOM | INFO OM LANDENE | EIENDOM KJPES | EIENDOM SELGES | ARTIKLER OG NYHETER | REISER | HJEM
Ønsker du kjpe eller leie eiendom i utlandet? Fastigheter, Eiendom, bolig utland, bolig utlandet, ferieeiendom, feriehus utlandet, feriehus utland, hus utland, hus utlandet:
 
meny Annonser:

 

Non-Norwegian Speaking advertisors

Google

Web

utenlandseiendom
 
Essensielt

indo.com: Finn avstander mellom destinasjoner verden over.

Internasjonale Retningsnummer

multimap.com: Meget bra og rask online karttjeneste som dekker hele verden.

Weather.com: Vær i hele verden

Lonley Planet: En meget bra elektronisk reiseguide fra utgiveren av den berømte reisehåndboken. Her finnes detaljert informasjon om så å si alle land.

XE.com Omregning av all verdens valutaer

Se flere lenker her

 

 


Katalog over meglere og formidlere

Afrika
Egypt
Ghana
Marokko
Mauritius
Sør-Afrika

Asia
Filippinene
Japan
Singapore
Thailand

Europa
Be Ne Lux
Bulgaria
Danmark
Frankrike
Hellas
Italia
Kanariøyene
Kroatia
Monaco
Portugal
Spania
Sverige
Tsjekkia
Tyrkia
Ungarn

Øst-Europa

Mellom-Amerika
Belize
Costa Rica
Dominikanske-Republikk
Karibien
Mexico
Panama
Nord-Amerika
Alaska
Canada
USA
Sør-Amerika
Argentina
Brasil
Uruguay
Oseania
Australia
Fiji
New Zealand
Annet:
Golfeiendom

 

 

linker

Annonsere?
Ønsker du å profilere ditt firma på en rimelig måte på stedet hvor dine potensielle kjøpere befinner seg på nettet? Da bør du samarbeide med oss. UTENLANDSEIENDOM.NO konsentrerer seg kun om eiendom i utlandet og portalens spesifikke segment vil gjøre at annonsering her er verdifullt for annonsøren. Les mer om Synlighet, statistikk og bakgrunn lenger ned.


Annonsemuligheter

Eiendomsannonser
Eiendomsannonser er gratis. Du kan legge ut så mange annonser du vil og inntil 6 bilder kan følge hver annonse.


Oppføring i katalogen
Oppføring i katalog over eiendomsmeglere/formidlere i ulike land koster NOK 500,- eks. mva pr. år. Oppføringen innebærer overskrift i form av firmanavn eller navn på web-siden med en tilhørende beskrivelse. Overskriften linkes til deres web-side.

Ved en slik oppføring kan du forvente et jevnt tilsig av besøkende til din hjemmeside via utenlandseiendom.no. Vi logger antall klikk på din oppføring slik at du selv kan vurdere utbyttet av oppføringen. Responsen som kan forventes på en link vil naturlig nok variere etter hvilket land du representerer, attraktivitet, tekstutforming, etc.


Egen infoside
Har du ingen egen nettside men likevel ønsker en oppføring i vår linkkatalog. Du kan få din helt egen side med informasjon om din bedrift som link-oppføringen vil henvise til. Ta kontakt for pris dersom du ønsker dette.


Annonse på forsiden
Ønsker du din annonse på forsiden? Eiendomsannonse i dette formatet øverst på forsiden med link til både annonse og eventuell hjemmeside koster kr. 400,- pr mnd eks. mva. Må ikke overstige 260 tegn inkl. mellomrom.


Tekstlink Forside
Kort beskrivelse

Plasseres i høyre marg. Skal ikke overstige 150 pix. bredde, overskrift, og to ekstra linjer.

Pris:
Månedsbasis: kr. 200,- Antall klikk blir logget.


Plasseres i høyre marg på forside + diverse andre sider. 150 x 50 pix.

Pris:
Månedsbasis: kr. 200,-. Antall klikk blir logget.


Andre formater. Kontakt oss for å avtale pris og plassering:

(Vi imøtekommer mer enn gjerne andre forslag enn det som fremkommer av denne siden vedrørende annonsering)


Web-plakat I: Plasseres i høyre marg


Web-plakat II: Plasseres i høyre marg


Web-plakat III: Plasseres i høyre marg


Web-plakater IV: Plasseres i høyre marg


Banner: Plasseres i hovedfelt


Netboard (Superboard, Ultraboard, Bigboard) Plasseres i hovedfelt


Informasjon for annonsører:

UTENLANDSEIENDOM.NO konsentrerer seg kun om eiendom i utlandet og portalens spesifikke segment vil gjøre at annonsering her er verdifullt for annonsøren. Her kan du som annonsør sikte deg inn mot verdensmarkedet, europamarkedet, regioner og spesifikke land.

I tillegg til eiendomsannonsene vi tilbyr gratis har vi en omfattende linkkatalog du bør være representert i. I linkkatalogen er det enkelt og oversiktlig for brukerne å finne frem til nettopp din link. Oppføringen koster kun kr. 500,- eks. mva. pr. år som betyr en meget lav besøkskostnad pr. klikk. Hos oss kommer brukerne for å finne deg. Bestilling av oppføring her.

Statistikk:

Portalen er forholdsvis nystartet. Vi opplever stadig økende interesse og mange returnerende brukere til portalen. For tiden viser statistikken følgende:

  • ca. over 13.000 unike besøkende i måneden)
  • over 50.000 sidevisninger i måneden)

Hvorfor annonsere på utenlandseiendom.no?

  • Synlighet. Utenlandseiendom.no er meget synlig på de største søkemotorene og startsidene. Forsøk med noen nøkkelord som passer for søk etter det din bedrift tilbyr på eks: Google, Msn, Altavista, Kvasir/SOL , Sesam, etc. Du finner oss også oppført i kataloger som ABC - startsiden, Eniro, Mylder, etc.
  • Målrettet annonsering: Du treffer midt i ditt marked.
  • Effektiv annonsering: Umiddelbar respons til din hjemmeside.
  • Lave priser: Vanskelig å finne billigere annonseringsmetoder enn dette.
  • Bestem selv : Du har store muligheter til selv å bestemme hvordan du vil annonsere på portalen. Priser og formater under er standarder vi har satt opp, men vi diskuterer gjerne andre løsninger.

 

Annonseformater og priser (eks. mva og norske kr.)

På denne siden vises et utvalg av annonseformer og størrelser som kan benyttes på portalen, med tilhørende priser. Eksemplene viser det som kan betraktes som "standard" formater, d.v.s de formater som ofte benyttes på internett. Det er på ingen måte noen fastsatt standard som skal benyttes på denne portalen, og vi diskuterer gjerne andre løsninger dersom det er ønskelig.

Vi bistår gjerne med produksjon av annonser. For statiske "plakater" og "knapper" tar vi 250 kr. pr. annonse eks. mva. for de som velger å annonsere på våre sider. Vi kan også lage større "boards", mer avanserte interaktive annonser og animasjoner, men prisen for dette må beregnes ut fra anslått arbeidsmengde.

Annonser vil normalt vises minimum på forsiden, siden med eiendom til salgs, siden med generelle lenker, artikkelsiden og siden(e) til det (de) landet (ne) ditt firma formidler eiendom.

Andre priser gjelder ved annonsering kun på sidene til enkelt-land. Prisene varierer også mellom ulike land.

For annonsering, kontakt utenlandseiendom.no:

E-post: firmapost@utenlandseiendom.no

Telefon: (+47) 99798941

 

 

 

 

 

 

 

 

Web design:H-KONSEPT
 
 

© H-KONSEPT. Alt materiale på disse sidene er beskyttet gjennom åndsverkloven og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke fra H-KONSEPT. Innholdet på disse sidene er utarbeidet med forsiktighet, men innholdet er kun ment som veiledning for lesere. Eieren av denne portalen legger kun materialet til rette for leserne og er ikke ansvarlig for noe tap som følge av informasjon hentet på disse sidene. Utgiver gjør sitt ytterste for at materialet skal gi god og sannferdig informasjon, det må likevel presiseres at kjøp av eiendom i utlandet kan være forbundet med stor risiko og store kostndader, og lesere bør derfor få profesjonelle råd og assistanse før noen dokumenter undertegnes.

utenlandseiendom.no gir deg den mest omfattende linksamling til eiendomsformidlere i utlandet: Afrika, Asia, Belize, Brasil, Bulgaria, Danmark, Frankrike, Ghana, Hellas, Italia, Kroatia, Mexico, Monaco, Oseania, Portugal, Sør-Amerika, Mellom-Amerika, Panama, Puerto Rico, Spania, Kanariøyene, Sverige Tyrkia.