frisiden.no
frisiden.no

 

 
 
frisiden.no

KATEGORIER FRITID OG REISE

 

Leiebil

Kart

Lavpris Fly

Vær

Reiseguider

Reisebyråer

Finn billig reise

Hotell

Ambassader og konsulater

frisiden.no

VERKTØY

Kart
Prøv Googles kartverktøy for å finne din destinasjon.Internasjonale Retningsnumre
Oppslagsverktøy for numre til alle landVær
Oppslagsverktøy for været i hele verden

Currency Converter
Ulike nyttige verktøy
for boligeieren.

 

 


 


 
 
 
 

 

  Reise

 

Her finner du en oversikt over en mengde reiseselskaper, både norske og utenlandske. Noen er kun internettbaserte, andre er internettversjonen av veletablerte reiseopratører.

 


 

 

 

 

Apollo
Apollo er en av Skandinavias største charteroperatører med virksomhet i Norge, Danmark og Sverige, og markedsleder på feriereiser til Hellas, Kroatia og Bulgaria. Organisasjonen i Norge har hovedkontor i Oslo og salgskontor i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Selskapet eies av sveitsiske The Kuoni Travel Group. Om sommeren består utvalget i hovedsak av europeiske destinasjoner, og om vinterhalvåret er det reisemål som Thailand, Egypt, India, Kanariøyene og Mexico som er mest etterspurt.

Ebookers
Med ebookers.no kan du bestille billige flybilletter, billige hoteller og leiebil. Gode tilbud på fly og hotell i New York, Bangkok, London og andre destinasjoner i Amerika, Asia og Europa. Flybilletter fra SAS Braathens, Lufthansa, KLM, British Airways, Norwegian og de andre store flyselskapene.

flyprice.no
flyprice.no er en ny leverandør av lavprisreiser på det norske markedet. Bak flyprice.no står FRI FERIE A/S, Danmarks største leveranør av ferieboliger i Europa.

Gotogate
GOTOGATE er nettstedet hvor du kan drømme, finne, bestille og betale alle typer reiser. GOTOGATEs kunder får spesialpriser på flybilletter, leiebil og hotell. Disse er forhandlet frem av vår eier, VIA Travel Group. Vi kan også hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten. Vår søkemotor leter gjennom prisene til over 450 flyselskaper for deg. På denne måten kan du spare tusenvis av kroner i forhold til de ordinære avgangene! For de som vil reise charter, har vi en avtale med Apollo.

Lastminute.com
Lastminute.com ønsker å oppmuntre spontanitet, romantikk og eventyrlyst gjennom å gi deg mulighet til å virkeliggjøre dine drømmer til best mulig pris. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Vi har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle på lastminute.com og vi beskytter informasjonen du oppgir med alle tilgjengelige virkemidler.

Marco Polo
Vi kan tilby individuelle pakkereiser over hele verden. Om du ønsker storbyferie, opplevelser, kultur, cruise eller en badeferie med familien, vi kan hjelpe! Hos oss kan du kjøpe kun flybillett om du ønsker frihet til å ta ting på sparket, eller kanskje vi kan friste med en "fly & drive" - pakke?

Reisefeber.no
Reisefeber.no er en komplett reisetjeneste tilgjengelig 24 timer i døgnet. Med Internett som salgskanal kan Reisefeber.no tilby en langt mer oppdatert produkt portefølje enn tradisjonelle reisebyråer. Reisefeber legger også stor vekt på et redaksjonelt innhold som skal hjelpe kunden å orientere seg i markedet.

Reisetorget
Reisetorget.no er Norges mest ekspansive og fremtidsrettede reisebyrå! I løpet av noen få år har Reisetorget.no vokst til å bli et ledende Internettreisebyrå - og vår "one-stop-shop" for feriereiser har blitt en suksess! Vårt konsept er fleksibelt, og vi har allerede bygget opp en plattform av kunder fra hele landet. Våre viktigste ”samarbeidspartnere” er fornøyde kunder som gir oss verdifulle innspill slik at vi hele tiden ligger et lite skritt foran. Vår enkle filosofi er at ekte interesse og engasjement i kundene skaper tillit og gjenkjøp, og har sammen med vårt fleksible byråkonsept etablert Reisetorget.no til et solid, norsk reisemerkevare.

Restplass.no
Verden på sparket!

Solfaktor
SOLFAKTOR har utviklet og driver i dag Nordens største og mest brukte søkemotor for feriereiser med charter og lavprisfly. SOLFAKTOR gjør med sitt brukervennlige grensesnitt, en forbrukerfokusert, rask og uavhengig sammenligning blant samtlige charterturer som tilbys fra de Nordiske turoperatørene og utvalgte lavpris flyselskap.

Star Tour
Reisebyrå med turinformasjon på nettet, tilbudsreiser, bestilling av katalog, bestilling av reiser og informasjon om byrået.

Supersaver
I Februar 2005 åpnet Norges nye lavpris reiselivs-site. Hos oss kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 30 000 hoteller i hele verden. Du bestiller og betaler direkte på internett med ditt kort, eller via din nettbank. Enkelt og trygt! Vi har bestillingsservice, men ingen reiserådgivning. Vi har heller ingen service på reisemålet som grisefester, reiseledere eller båtsightseeing. Vår besparelse er din lønnsomhet. Hos oss finner du din reise til noen av Norges laveste priser.

Travellink
Travellink ble etablert i år 2000, og er i dag Nordens ledende internettreisebyrå med virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Travellink tilbyr tjenester til både privatreisende og bedrifter. Travellink Privatreiser gjør det enkelt å finne rimelige priser til spennende destinasjoner over hele verden. Travellink Forretningsreiser: Travellink tilbyr tjenester med fokus på effektivisering av alle ledd i reiseprosessen. Dette innebærer at bedrifter kan ha betydelige besparelser allerede fra første dag. 24- timers tilgjengelighet via internett og personlig service.

Ticket.no
På ticket.no finner du alltid de beste prisene på reiser. Søk flybilletter blant alle flyselskaper - rutefly og lavprisfly i ett og samme søk! Hotell og leiebil kan du enkelt tilføye underveis i bestillingen.

travelstart.no
Travelstart er et internettbasert reisebyrå som finnes i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Irland, Storbritannia, Nederland, Litauen og Sørafrika. Takket være at alt vårt salg skjer på internett kan vi holde prisene lave uten å gi avkall på kvaliteten. På Travelstart kan du bestille flyreiser, hotell, pakkereiser og leiebil. Det er både enkelt og billig å bestille reisen hos Travelstart.

Ving 
Bestill sydenreiser, storbyreiser, flyreiser, hotell, cruise og leiebil hos Norges største reisearrangør. På ving.no får du alltid nettrabatt.

Zolong
Reisebyrå med billige priser på flybilletter, flyreiser og reiser til hele verden. Bestill også hotell og leiebil for å gjøre din ferie komplett.

Kartsøk fra Mapquest

MapQuest
Country
Address/Intersection:
City:
State: ZIP Code: