Ønsker du å leie bolig i utlandet? Her finner du en katalog over mange formidlere av hus til leie i utlandet. Portal for boligutleie. Fastigheter, Eiendom, bolig, ferieeiendom, feriehus, hus utland:

  Linkoppføring? | Profileringsmuligheter |  Søk | Kontakt | Om_portalen | Din Startside Forsiden
 meny
annonser:
utenlandseiendom
eiendom
eiendomsannonser:
salg og leie
link-katalog: salg
link-katalog: leie
annet innhold
reisestart
nyttige lenker
verktøy
eiendomsforum
artikler
eksterne nyheter
eiendomsstatistikk
bokhandel

reise-lenker

reise-verktøy


Non-Norwegian Speaking advertisors

Søk på UE og Nett
utenlandseiendom.no

Web

 
Essensielt

indo.com: Finn avstander mellom destinasjoner verden over.

Internasjonale Retningsnummer

multimap.com: Meget bra og rask online karttjeneste som dekker hele verden.

Weather.com: Vær i hele verden

Lonley Planet: En meget bra elektronisk reiseguide fra utgiveren av den berømte reisehåndboken. Her finnes detaljert informasjon om så å si alle land.

XE.com Omregning av all verdens valutaer

Se flere lenker her

 

annonse:

bolig til leie i utlandet

Katalog over formidlere av eiendom til leie

Holiday homes for rent

På jakt etter bolig til leie i utlandet? Klikk på landet der du er interessert i. Du vil da få en oversikt over linker til formidlere av feriehus i det aktuelle landet.

Formidlere av eiendom til leie:

Alle land
Europa/Verden
Australia
Bali
Brasil
Bulgaria
Costa Rica
Danmark
Filippinene
Frankrike
Hellas
Irland
Island
Italia

Kanariøyene
Korsika
Kroatia
Kypros
Malta

Mauritius
Montenegro
Portugal
Spania
Sverige
SørAfrika
Thailand
Tsjekkia

Tyrkia
Ungarn


Bolig til leie i utlandet

Vil du ha din bedrift oppført i katalogen?Har du flere feriehus til utleie i utlandet og egen nettside? Profiler deg på utenlandseiendom.no.
International property for rent
Your company in this catalogue? Do you have several properties for rent and your own website? Make yourself visible for your target group at utenlandseiendom.no

Råd til de som planlegger å leie feriehus i utlandet

Mange skandinaver leier feriehus i utlandet og tendensen er stadig stigende. Mange av de som ønsker å leie finner sitt objekt på nettet, enten via et utleiefirma eller direkte av eieren. Dersom man benytter seg av et etablert, anerkjent utleiefirma som tar seg av alle detaljer burde forholdene være nokså ordnet, samtidig som du som forbruker står sterkere. I de fleste tilfeller er det heller ikke noe problem av å leie direkte av eieren, men det kan være lurt å ta noen forholdsregler. Forbrukerrådet skriver på sine nettsider om hvordan du best kan unngå problemer når du skal leie. De informerer om følgende vesentlige punkter:

 

Skuffet over feriehuset?
Foto: Dave Evers
  • Leiekontrakten bestemmer dine rettigheter. Les nøye gjennom denne! Denne skal opplyse om hvor mye dere skal betale, og hva dere betaler for. Ekstrautgifter (lån av sengetøy, krav til rengjøring, osv.) bør være spesifisert.
  • Unngå store forskuddsbetalinger! Ved en eventuell konkurs vil du tape innskuddet.
  • Mange krever et depositum. Dette bør ikke være uforholdsmessig stort. Kontrakten bør også inneholde informasjon om eier kan motregne påståtte utgifter mot innbetalt depositum (f.eks. ødelagt inventar).
  • Hent inn mest mulig informasjon om firmaet eller personen du skal leie av. Sjekk opplysninger på nettet, og sjekk referanser.

Dersom du likevel får problemer gir forbrukerrådet videre noen tips om hva du bør foreta deg.

Leier du bolig av en privatperson omfattes ikke leieforholdet av de generelle forbrukerbestemmelsene. Ved problemer er det viktig å umiddelbart sende skriftlig klage til huseier. Dersom dere ikke løser konflikten dere imellom foreligger kun muligheten til å føre sivilrettslige krav, dvs saksøke utleier i vedkommendes hjemland.

Utleievirksomhet av boliger gjennom et firma er regulert av EU-direktiver om forbrukkerrettigheter. Dette betyr at du ar muligheten til å reklamere om du mener at du ikke har fått det du ble forespeilet gjennom kontrakten. Utleiefirmaet har på sin side muligheten til å rette opp feil og mangler før leietakeren har rett til noen form for konpensasjon.

Mener du at firmaet ikke har forsøkt å rette opp feilene, eller du har hatt utgifter på grunn av mangelfulle forhold som utleier ikke vil ettergi kan du klage til forbruker europa. På forbrukerportalen finner du skjema som kan benyttes i tillegg til guide til dette klageskjemaet.

Her er nettsiden til European Commission, Consumer Affairs.


annonse:

 
 
Web design:H-KONSEPT

Real estate Abroad
Eiendom til leie i utlandet
Bolig til leie ii utlandet
Leilighet til leie i utlandet
Feriehus til leie i utlandet
Feriebolig til leie i utlandet
Fastigheter i utlandet
Property for rent abroad
International property for rent

© H-KONSEPT. Alt materiale på disse sidene er beskyttet gjennom åndsverkloven og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke fra H-KONSEPT. Innholdet på disse sidene er utarbeidet med forsiktighet, men innholdet er kun ment som veiledning for lesere. Eieren av denne portalen legger kun materialet til rette for leserne og er ikke ansvarlig for noe tap som følge av informasjon hentet på disse sidene. Utgiver gjør sitt ytterste for at materialet skal gi god og sannferdig informasjon, det må likevel presiseres at kjøp av eiendom i utlandet kan være forbundet med stor risiko og store kostndader, og lesere bør derfor få profesjonelle råd og assistanse før noen dokumenter undertegnes.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter

 

utenlandseiendom.no gir deg den mest omfattende linksamling til eiendomsformidlere i utlandet.
Feriehus i Afrika, Asia, Brasil, Bulgaria, Danmark, Frankrike, Hellas, Italia, Kroatia, Monaco, Oseania, Portugal, Spania, Sør-Amerika, Mellom-Amerika, Sverige, Tyrkia,