Ønsker du kjpe eller leie eiendom i Brasil? På denne siden finnes en omfattende oversikt over formidlere av bolig i Brasil. Enten du er på utkikk etter hus, fritidshus, leilighet eller annet. Blant disse eiendomsformidlerne vil du finne det du leter etter.
  Linkoppføring? | Profileringsmuligheter |  Søk | Kontakt | Om_portalen | Din Startside Forsiden
meny
Annonser:
utenlandseiendom

eiendomsannonser:
salg og leie

link-katalog: salg
link-katalog: leie
annet innhold
nyttige lenker
verktøy
eiendomsforum
artikler
eksterne nyheter
eiendomsstatistikk
bokhandel
reise-verktøy
valutakalkulator
internasjonale retningsnumre
vær
søkemotor
kart
verdensuret

støpsler, kontakter, koblinger

 


Non-Norwegian Speaking advertisors

Søk på UE og Nett
utenlandseiendom.no

Web

 
andre lenker

Yachtmarine
konsulentvirksomhet for personer som ønsker å investere i Brasils eiendomsmarked

 

 

 

 

annonse:

Bolig i brazil

property for sale in brazil

På denne siden finnes informasjon relevant til kjøp av hus og eiendom i Brasil samt en oversikt over nettsteder og meglere som tilbyr bolig i Brasil.

 Lenker til eiendomsformidlere i Brasil

I Brasil kan du finne drømmehus på stranden fra priser under 500.000. Det sies at den nordøstre delen av Brasil er den vakreste, og her er det stort potensiale til å gjøre gode investeringer.

Brasil tillater utlendinger å eie 100% av sin eiendom, noe ikke alle land gjør. Huslån varierer ofte mellom eiendommene, men er tilgjengelig opp til 70% av eiendomsverdien. Faste vedlikeholdskostnader på en eiendom i Brasil vil normalt ligge på rundt 2000-3000 kr.


Bolig Brasil (Norsk)
Bolig Brasil har av gode grunner valgt å satse på Fortaleza, Cumbuco og Canoa Quebrada. Staten CEARÀ tilbyr i tillegg til noen av verdens flotteste strender, behagelige klima året rundt, vennligsinnet folkeslag, kultur og mennesker med stor livsglede. Fortaleza er nummer 1 for brasilianske turister, dette gir området betydlig potensiale for økonomisk vekst i fremtiden og på sikt vil en investering i disse områder helt klart gi en høyere avkastning en Natal

Brasilforum og Tropic Leisure (Norsk)
Brasilforum(.no) og Tropic Leisure(.com) er to nettsteder som er linket sammen. Brasilforum er møtestedet for alle som er interessert i Brasil, mens Tropic Leisure markedsfører kvalitetsprosjekter for salg av eiendom i Natal-regionen. Fokus er de spennende og nye områdene nord for Natal, der det bygges på de beste strandtomtene og til særdeles lave priser, de laveste prisene i regionen. Prosjektene er valgt ut med tanke på ”best buy” når deg gjelder kvaliltet/pris, bruksverdi sa! mt prisstigningspotensiale..

Dreamtravel (Norsk)
"Dreamtravel har i samarbeid med det ledende arkitektselskapet og utbyggingsselskapet i Fortaleza, FIDUCCIA CONTRUCTORES, tegnet avtale for å bygge 24 leiligheter direkte på Cumbuco stranden utenfor FORTALEZA."

RioApartments.com (Svensk)
Leligheter till salu i Brasil!

RTR Eiendom AS (Norsk)
Se vårt utvalg av flotte leiligheter i Natalområdet.

TB Brasilhus (Norsk)
Med et tropisk klima og over 300 soldager i året kan TB Brasilhus gjøre drømmen om bolig i tropiske omgivelser til virkelighet. TB Brasilhus selger leiligheter, hus og tomter med en attraktiv beliggenhet i Natal regionen. Vi formidler også en del brukte leiligheter og hus.


Bolig til leie i utlandet

Vil du ha din bedrift oppfrt i katalogen?Har du flere feriehus til utleie og egen nettside? Profiler deg på utenlandseiendom.no.
International property for rent
Your company in this catalogue? Do you have several properties for rent and your own website? Make yourself visible for your target group at utenlandseiendom.no
 
 
 


Web design:H-KONSEPT
 

Real estate in Brazil
Eiendom i Brasil
Feriehus i Brasil
Feriebolig i Brasil
Fastigheter i Brasilien
Property in Brazil

© H-KONSEPT. Alt materiale på disse sidene er beskyttet gjennom åndsverkloven og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke fra H-KONSEPT. Innholdet på disse sidene er utarbeidet med forsiktighet, men innholdet er kun ment som veiledning for lesere. Eieren av denne portalen legger kun materialet til rette for leserne og er ikke ansvarlig for noe tap som følge av informasjon hentet på disse sidene. Utgiver gjør sitt ytterste for at materialet skal gi god og sannferdig informasjon, det må likevel presiseres at kjøp av eiendom i utlandet kan være forbundet med stor risiko og store kostndader, og lesere bør derfor få profesjonelle råd og assistanse før noen dokumenter undertegnes.

free stats

 
utenlandseiendom.no gir deg den mest omfattende linksamling til eiendomsformidlere i utlandet