frisiden
frisiden.no

 

 
 
frisiden.no

KATEGORIER FRITID OG REISE

 

Leiebil

Kart

Lavpris Fly

Vær

Reiseguider

Reisebyråer

Finn billig reise

Hotell

Ambassader og konsulater

frisiden.no

VERKTØY

Kart
Prøv Googles kartverktøy for å finne din destinasjon.Internasjonale Retningsnumre
Oppslagsverktøy for numre til alle landVær
Oppslagsverktøy for været i hele verden

Currency Converter
Ulike nyttige verktøy
for boligeieren.

 

 


 


 
 
 
 

 

  leiebil

 

Leiebil
Her finner du en oversikt over leiebilfirmaer verden over

 


Avis
Avis Rent A Car system ble etablert i 1946 av Warren E. Avis i Detroit. I dag er Avis etablert i 170 land med 5.000 utleiestasjoner, 400.000 biler og 18.700 ansatte.

Avis er markedsleder i Europa på markedsandel, nettverk, bilflåte, profitabilitet og teknologi. I Europa, Afrika og Midtvesten er Avis representert i 74 land med 2.400 utleiestasjoner, 125.000 biler og 4.200 ansatte.

 

Budget
Budget Rent a Car er en av verdens ledende bilutleiekjeder, med mer enn 3.200 utleieavdelinger i over 120 land. Selskapet ble stiftet i 1958 i Los Angeles, USA.
Den totale bilparken til Budget er på ca. 265.000 kjøretøyer.
Det første Budget-kontoret i Norge ble åpnet i 1978. Med unntak av Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er Budget i Norge drevet med franchisetakere.

Europcar
Europcar ble etablert i Paris i 1949, og har i dag har en bilpark på over 250.000 biler ved mer enn 3.000 utleiestasjoner i 170 land over hele verden. Europcar tilbyr sine kunder en rekke serviceløsninger hva gjelder reservasjonsprosessen. På dette området har internett blitt en stadig viktigere kanal, ved siden av telefon, reisebyråenes "Global Distribution Systems" som Amadeus, Galileo etc. og øvrige bestillingskanaler. Europcar ønsker ikke å favorisere en bestillingskanal fremfor en annen, men gir kundene mulighet til selv å velge ønsket reservasjonsmåte.

Hertz
Dekker mange land over hele verden.

Holiday Autos 
holiday autos er verdens største bilutleieformidler med en tilgang på 850 000 leiebiler i 80 land. Vi tilbyr leiebiler av høyeste kvalitet til markedets laveste pris. Vi samarbeider med noen av verdens største leiebilselskaper som f.eks Hertz, Europcar, Alamo og National. holiday autos har idag sitt nordiske hovedkontor i Stockholm, der danske, finske, islandske, norske og svenske medarbeidere arbeider med bilutleie til kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Firmaet har 90 % av sitt salg via internett.

Thrifty

Thrifty Car Rental is one of the largest car rental companies in the world.
Through corporately-owned and franchised stores, the company operates more than 1,000 locations in 68 countries. Thrifty is one of the most widely recognized brands in the travel industry which caters to cost-conscious business and leisure travelers.

 

bil ambassade fly globus hotell koffert sol

 

 

 


Kartsøk fra Mapquest

MapQuest
Country
Address/Intersection:
City:
State: ZIP Code:
 
NYHETER

No item elements found in rss feed.